Fashion

Dit is wanneer de zomersale begint!

By 17 mei 2019 No Comments
Fashion

Het vakantiegeld wordt bijna op de rekening gestort en dat betekent dat velen meer geld hebben om uit te geven en daarom juist zichzelf graag even willen verwennen met nieuwe spullen. Natuurlijk is de verleiding best groot als al dat geld op je rekening staat en je er niks mee gaat doen, maar probeer toch even te wachten! Het duurt namelijk niet lang meer voor de zomersale bij de grootste kledingwinkels van start gaat.

Fashion

H&M

H&M heeft eigenlijk altijd wel wat artikelen in de sale, maar dan wel op bepaalde artikelen. Het maakt niet uit of je in de winkel of online kijkt, H&M heeft altijd wel sale. En dat is super, alleen wie houdt er niet van een grote sale waarbij bijna de gehele zomercollectie in de uitverkoop gaat. Ja dat dachten we ook! Je wilt zeker deze zomersale niet mislopen, want je kan tot en met 70% korting krijgen.

De zomersale start altijd de tweede week van juni dus een grote kans dat jij op 10, 11 of 12 juni lekker kan genieten van de zomersale.
De wat kleinere stores zoals Monki, Weekday enzovoort zullen rond dezelfde tijd van start gaan.

Zalando

De Zalando sale moet natuurlijk niet vergeten worden, omdat het zo een grote webshop is kan je ervan uitgaan dat er voor iedereen iets wel in de sale gaat. Zalando begint altijd iets later met hun Sale dan H&M, namelijk midden juni.
De zomersale start altijd de tweede week van juni dus een grote kans dat jij op 10, 11 of 12 juni lekker kan genieten van de zomersale.
De wat kleinere stores zoals Monki, Weekday enzovoort zullen rond dezelfde tijd van start gaan.

Fashion

Zara

De Zara sale is altijd gekkenwerk, de winkels zien er nooit uit als eenmaal de sale is begonnen en daarom moet jij natuurlijk de eerste zijn! Hierdoor kan je al de hectische meiden voor zijn en rustig op je gemak jouw sale kleding scoren. Zara heeft vooral bepaalde rondes. Tijdens de eerste ronde gaat er niet veel van de prijzen af, maar dat lijkt niemand te boeien. Vaak als je te lang wacht, grijp je mis dus wacht niet te lang.

De Zara sale begint altijd laat in juni, de derde of vierde week zelfs. Maar het is echt het wachten waard!

Fashion

ASOS

Wat het leuke aan ASOS is, is dat zij geen winkels hebben in Nederland en je dus echt alleen op de webshop kan shoppen. Waardoor je juist niet iets koopt, waar iedereen al in loopt. Tijdens de ASOS-sale gooien zij ook parels in de uitverkoop, vergeet daarom zeker niet om een kijkje te nemen.

De ASOS-sale houden zij altijd erg geheim, maar houd vooral de website in de derde week van juni goed in te gaten!