Tuin

Pak je tuin aan deze zomer!

By 17 mei 2019 No Comments
Tuin

De zomer staat weer bijna voor de deur en dan wil je natuurlijk in de tuin hangen. Lekker een wijntje in de hand en chillen op de lounge set. Zie je jezelf al zitten? Natuurlijk moet je dan eerst wel de tuin meubelen hebben staan. Wij bespreken de trends van 2019 en waar je deze geweldige tuinmeubels kan halen.

Tuin

Groen

Als je al aan de tuin denkt, denk je aan groen. Weg met de bestrating, hallo gras! Denk vooral aan hout en planten, veel planten. We zien vooral ook de zwemvijver weer terugkomen in de tuin of een vijver voor vissen. De kleur groen kan je gemakkelijk verwerken in jouw tuin meubelen. Van olijfgroen tot aan grasgroen. Denk aan verschillende kleuren vasen of een leuk olijfgroen bankje voor in de tuin. Groen kan je goed combineren met andere natuurlijke kleuren, zoals bruin.

Tuin

Zachte kleuren

Pasteltinten en ronde vormen kwamen al terug in de mode-industrie en nu ook dus in de tuin. Zoek ook juist bloemen uit met een zachte structuur, zoals een hortensia in het zachtroze of lichtblauw. Kies ook je tuinmeubelen uit met leuke ronde stoelen in zachte kleuren en kussen in het pastel kleuren.

Tuin

Rustiek en gerecycled

Tegenwoordig zijn al veel mensen bewuster bezig met het milieu en dat kan je ook met jouw tuin en tuinmeubelen. Door een mengelmoes van veel groene planten, natuurlijke materialen zoals bamboe en gerecyclede materialen creëer je al heel snel je eigen rustieke tuin. Denk aan een houten lounge set met eigen gebreide kussen.

Houten lounge set deals:

Tuin

Tuinaccessoires

Met tuinaccessoires creëer je meer sfeer en persoonlijkheid. Zonder tuinaccessoires staan je tuinmeubelen er ook maar zo bij! Voor tuin accessoires hoef je niet naar een dure winkel te gaan. Kijk eens bij deze winkels:

Tuinaccessoires deals:

Leenbakker

Kwantum

Lidl-shop

Decoaction

Xenos

Geen tuin maar wel een balkon?

{ LINK}

Weet jij nog een goede website met de beste aanbiedingen voor laptops die hier niet tussen staat? Laat het ons dan weten in de reacties!