Elektronica

De populairste aanbiedingen tijdens Black Friday 2019!

By 7 oktober 2019 No Comments

Wie kent het niet… De wereldwijd bekende happening Black Friday! Vanaf deze dag kan het kerstshoppen beginnen. En tevens hét moment om die koop te doen waar je al een tijdje een oogje op hebt… Maar dan tegen een fikse korting. Dit is de beste tijd om de leukste producten voor een prikkie te kunnen kopen. Weet je niet waar je moet beginnen? Geen nood, wij zetten de meest populaire producten van de Black Friday deals hier op een rijtje voor je.

 

Tijd voor een nieuwe laptop in huis? De Apple Macbook prijkt al jarenlang aan de top van de meest populaire laptops. Elk jaar komen er nieuwe modellen op de markt, die tijdens de Black Friday deals tegen lage prijsjes zijn te krijgen. De Apple macbooks staan bekend om de gebruiksvriendelijkheid en het creatieve design. Het zijn dan ook vooral gebruikers in de creatieve branche die groot fan zijn van Apple. Overigens kun je niet alleen voor laptops, maar ook voor de nieuwste Iphones van scherpe aanbiedingen profiteren!

 

Ook voor een nieuwe televisie kun je terecht op Black Friday. Tijdens de Black Friday deals van 2018 kon je bijvoorbeeld een Samsung QLED QE65Q8C kopen met €400,- korting en €600,- cashback. Of wat dacht je van een Sony KD43XF8505 van €1249,- voor €799,-? Er is genoeg keus binnen de TV industrie, dus ga voor een model dat bij jouw huishouden en inrichting past. Tegenwoordig heb je voor een laag prijsje al de mooiste kwaliteit… En dat kijkt nét even wat lekkerder!

 

Wat is leuker dan een spelletjesavond met de familie? De spelcomputer is inmiddels niet meer weg te denken uit het gezinsleven. De beste spelcomputer voor eindeloos veel multiplayer games is de Nintendo Switch. Dit is namelijk de enige game console waarop je alle spellen van Mario kan spelen! Daarnaast is de Nintendo Switch de enige draagbare  spelcomputer, die je dus zowel op de bank, als aan tafel of voor de tv kan spelen… Houd Black Friday dus goed in de gaten om hier een mooie aanbieding van te vinden!

 

De koning der spelcomputers blijft toch wel de PlayStation. Al jarenlang de populairste spelcomputer ter wereld, is deze niet meer weg te slaan van de top. Het voordeel van de krachtige PlayStation is dat er ook veel meer spellen voor uitkomen dan bijvoorbeeld de Xbox, een breed aanbod vol exclusieve titels die de beste games ooit gemaakt zijn. Dankzij de populariteit ervan is de kans groot dat je wel een vriend hebt om samen een potje mee te spelen. Tijdens de Black Friday 2018 had je al een PS4 Slim 1TB incl. een Spiderman game en extra controller voor maar €289,-! Er is nog geen jaar geweest zonder waanzinnige Black Friday PS4 aanbiedingen…