Algemeen

Shop je haardhout met flinke korting!

By 26 juni 2019 No Comments

Met deze temperaturen denk je waarschijnlijk niet echt aan het kopen van haardhout. Echter zou je dit natuurlijk wel moeten doen! De reden hiervoor? Je kunt namelijk flinke korting pakken! Het is natuurlijk logisch dat, wanneer de zomer net is begonnen we de winter zo snel mogelijk willen vergeten. Echter laten veel consumenten hier kansen liggen. In het laagseizoen zijn aanbieders erop gebrand om toch nog wat omzet binnen te halen en ze bieden dan ook vaak flinke kortingen aan.

Hoe kun je deze kortingen kunt realiseren

Er zijn meerdere manieren om deze “laagseizoenskortingen” te kunnen pakken en dus goedkoop je haardhout te kopen. Hieronder vertellen we je graag meer over de verschillende mogelijkheden om jouw kachel aankomende winter goedkoop te laten branden.

Schrijf je in voor de aanbiedingsmail

Het ligt heel erg voor de hand, maar wordt vaak vergeten. Door je in te schrijven op de nieuwsbrief van een aanbieder word je als eerste op de hoogte gehouden als er een spetterende aanbieding live wordt gegooid! Door je bij meerdere aanbieders van haardhout in de schrijven kun je de aanbiedingen ook nog eens met elkaar vergelijken.

Kortingscodes pakken om je financiële middelen niet te laten verzwakken

Ohja denk je, die dingen bestaan ook nog. Wist je dat een groot aantal zoekopdrachten van merken en bedrijven wordt gedaan is combinatie met “kortingscode”? Dit is natuurlijk niet voor niets, er liggen hier flinke mogelijkheden op het realiseren van simpele korting. Door in het laagseizoen haardhout te kopen liggen de prijzen al een stuk lager, combineer dit ook nog eens met een kortingscode en het is dubbel zo goedkoop! Om te laten zien hoe dit in zijn werk gaat geef ik je graag een mooi voorbeeld.

Stel je schaft je hout altijd aan bij een vaste aanbieder bijvoorbeeld Masterfire. Met een simpele zoekopdracht als “kortingscode Masterfire” liggen de kortingen in Google vaak al voor het oprapen. Op blogs worden vaak coupons beschikbaar gesteld die je 10 tot wel 25 procent korting geven op je bestelling!