Algemeen

Profiteer van de cashback actie zakelijke energie

By 30 juni 2020 No Comments

Als MKB-er ben je voortdurend op zoek naar manieren om je bedrijf beter te maken en de kosten binnen de perken te houden. Met de cashback actie zakelijke energie gaat dat laatste zeker lukken. Als nieuwe, zakelijke MKB-klant kan je tot wel 250 euro inclusief BTW terug ontvangen als je een contract afsluit voor het afnemen van energie. Een jaar na het afsluiten van je ‘Zeker Voordeel’ energie contract ontvang je de cashback. De hoogte hiervan wordt bepaald door je verbruik en de looptijd van het contract.

Meer voordelen dan alleen de cashback actie zakelijke energie

Door het afsluiten van een ‘Zeker Voordeel’ contract ben je verzekerd van energie tegen de scherpste tarieven. Ook maak je met de keuze voor dit contract de keuze voor duurzaamheid, je ontvangt namelijk standaard Groene Stroom. Je komt niet voor verrassingen te staan, want de prijzen voor gas en elektriciteit leg je vast bij het afsluiten van het contract. Ook stijgende energieprijzen bezorgen jou geen onzekerheden en dat is een grote plus voor een ondernemer. Contracten sluit je af met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar. Laat je door de expert adviseren over een energiecontract dat past bij het profiel van jouw onderneming.

Andere besparingsmogelijkheden dan de cashback actie zakelijke energie

Niet alleen scherpe tarieven voor stroom en gas zijn belangrijk bij het in de hand houden van je energiekosten. Kijk ook naar je aansluiting, naar de energiebelasting en naar energiebesparende maatregelen. Breng in kaart waar in jouw organisatie de meeste energie verbruikt wordt. Neem vervolgens maatregelen. Dat kunnen kleine maatregelen zijn zoals de computers niet langer op stand-by laten staan of verwarming regelen met een klokthermostaat. Op langere termijn loont ook het investeren in machines en apparaten met een energielabel.